Grilpannetje

Ingrediënten

1 pot gegrilde paprika's (320 ml), uitgelekt
4 tomaten
2 uien, in grove stukken
2 eetlepels zwarte olijven
4 eetlepels olijfolie
300 g tagliatelle (of andere brede lintpasta bijv. pappardelle)
4 kabeljauwhaasjes (a 130 g), op kamertemperatuur
1 zakje verse basilicum (15 g)

 

 

 

kabeljauw grillpan

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paprika's in grove stukken. Snijd de tomaten elk in 8 parten. Schep de paprika's en de tomaten in een ovenschaal om met de uien, olijven en 2 eetlepels olie. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Zet de schaal in het midden van de oven en rooster de groenten in 25 minuten gaar. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de kabeljauwhaasjes met de rest van de olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Verhit de grillpan en gril de vis op middelhoog vuur in 2-3 minuten per kant gaar. Giet de pasta af en verdeel'm over vier borden. Schep de geroosterde groenten op de pasta. Scheur de basilicumblaadjes grof en verdeel ze over de geroosterde groenten. Leg de gegrilde vis ernaast en serveer direct.
Bron: AH

 

 
Kijk voor meer overheerlijke visrecepten eens op:

 

mannen van de zee  smulweb

Onze reclames

Reclame Suggestie

Vers Gerookte Paling

 Vishandel Marcel Korlaar is dealer van o.a.:

 

 zalm  msc  heiploeg  vh-salades  neeltje pickles