Kabeljauw met spek in braadzak



 
   
Kabeljauw met spek in braadzak

Bereidingswijze:

- Blancheer de groentemix zo'n 4 minuten
- Giet de mosterdsaus op de bodem van het aluminiumbakje
- Leg de groentemix op de saus (niet mengen)
- Marineer de kabeljauwfilet/haas met de Franse marinade
- Wikkel 2 plakjes/reepjes spek om de kabeljauw
- Afgarneren met 2 halve citroenschijfjes, een teentje knoflook (in tweeën), en een takje rozemarijn
- Zet het aluminiumbakje in de braadzak en sluit de zak met de bijhorende sluitclips

Tip: gebruik steeds verse groente i.p.v. diepvriesgroente i.v.m. vocht dat vrijkomt.

Ingrediënten:

300 gram Kabeljauw
30 gram Spek
150 ml Mosterdsaus
10 ml Marinade frans
200 gram Verse groentes
10 gram Citroen (schijfje)
1 stuk Rozemarijn (takje)
1 stuk Knoflook (teentje)
Alubak rect. 825cc
Braadzak 35x43 cm + clips

 

Consumentenbereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C. Gaar daarna het geheel in de braadzak circa 30 minuten lang in de oven op 180°C.
(Belangrijk! Niet gebruiken met grill).

 

Tip: serveer dit gerecht eventueel met rijst of aardappelpuree.

 

   Kabeljauw met spek in braadzak, het resultaat

 

 

 

 

Onze reclames

Reclame Suggestie

Vers Gerookte Paling

 Vishandel Marcel Korlaar is dealer van o.a.:

 

 zalm  msc  heiploeg  vh-salades  neeltje pickles