|
Bereidingswijze:
- Blancheer de groentemix zo'n 4 minuten - Giet de mosterdsaus op de bodem van het aluminiumbakje - Leg de groentemix op de saus (niet mengen) - Marineer de kabeljauwfilet/haas met de Franse marinade - Wikkel 2 plakjes/reepjes spek om de kabeljauw - Afgarneren met 2 halve citroenschijfjes, een teentje knoflook (in tweeën), en een takje rozemarijn - Zet het aluminiumbakje in de braadzak en sluit de zak met de bijhorende sluitclips
Tip: gebruik steeds verse groente i.p.v. diepvriesgroente i.v.m. vocht dat vrijkomt.
|
Ingrediënten:
300 gram Kabeljauw 30 gram Spek 150 ml Mosterdsaus 10 ml Marinade frans 200 gram Verse groentes 10 gram Citroen (schijfje) 1 stuk Rozemarijn (takje) 1 stuk Knoflook (teentje) Alubak rect. 825cc Braadzak 35x43 cm + clips
|
Consumentenbereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C. Gaar daarna het geheel in de braadzak circa 30 minuten lang in de oven op 180°C. (Belangrijk! Niet gebruiken met grill).
Tip: serveer dit gerecht eventueel met rijst of aardappelpuree.
|