zalmrollade di nocci

Heerlijke zalmrollade di Nocci

 
   
di nocci zalmrollade

Bereidingswijze:

- Neem een stevig stuk zalmfilet van 500 gram en verwijder het vel
- Snijd de zalm in het midden in en schuif de fileermees naar rechts. Laat deze flap   aan de zalm zitten
- Herhaal deze beweging ook naar links. Zo krijg je 2 flappen aan de zalm
- Kruid de binnenkant met circa 10 gram Indian ribroast
- Smeer daarna de gekruide zalm in met de Bistro saus salsa di nocci
- Rol de zalm op en knoop deze op als een rollade met het katoenkoord
- Wrijf vervolgens de buitenkant in met de overige 5 gram Indian ribroast

 

* Tip: presenteer meerdere rollades op een mooie zwarte schaal. Vraag naar de bereidingswijze. Als men ze bakt in de boter hoeft u geen ovenschaal mee te geven.

Ingrediënten:

500 gram Zalm
125 gram Bistro saus salsa di nocci
15 gram Indian ribroast
Katoenkoord rood/wit
Aluminium schaal zwart 940 ml
Deksel alu schaal zwart 650/940 ml

 

Consumentenbereiding:

Bakken: bak de zalmrollade rondom bruin in 5 minuten. Zet het vuur half en gaar de rollade 20 minuten.
Oven: gaar de zalmrollade in een voorverwarmde oven gedurende 25 minuten op 160 à 170°C.

Bekijk de bereidingsvideo:

 
 
Bekijk hoe u de rollade knoopt:  
 

 

 

 

 

Onze reclames

Reclame Suggestie

Vers Gerookte Paling

 Vishandel Marcel Korlaar is dealer van o.a.:

 

 zalm  msc  heiploeg  vh-salades  neeltje pickles