Heerlijke zalmrollade di Nocci
|
Bereidingswijze:
- Neem een stevig stuk zalmfilet van 500 gram en verwijder het vel - Snijd de zalm in het midden in en schuif de fileermees naar rechts. Laat deze flap aan de zalm zitten - Herhaal deze beweging ook naar links. Zo krijg je 2 flappen aan de zalm - Kruid de binnenkant met circa 10 gram Indian ribroast - Smeer daarna de gekruide zalm in met de Bistro saus salsa di nocci - Rol de zalm op en knoop deze op als een rollade met het katoenkoord - Wrijf vervolgens de buitenkant in met de overige 5 gram Indian ribroast
* Tip: presenteer meerdere rollades op een mooie zwarte schaal. Vraag naar de bereidingswijze. Als men ze bakt in de boter hoeft u geen ovenschaal mee te geven.
|
Ingrediënten:
500 gram Zalm 125 gram Bistro saus salsa di nocci 15 gram Indian ribroast Katoenkoord rood/wit Aluminium schaal zwart 940 ml Deksel alu schaal zwart 650/940 ml
|
Consumentenbereiding:
Bakken: bak de zalmrollade rondom bruin in 5 minuten. Zet het vuur half en gaar de rollade 20 minuten. Oven: gaar de zalmrollade in een voorverwarmde oven gedurende 25 minuten op 160 à 170°C.
|
Bekijk de bereidingsvideo:
|
|
|
|
Bekijk hoe u de rollade knoopt: |
|
|
|